Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Κυριακή, Αυγούστου 06, 2017

Φυλακή και βαριά πρόστιμα στο Ισραήλ για όσους καίνε την Σημαία - Το κράτος του Σύριζα τους διορίζει!

Στο σύγχρονο ξεχαρβαλωμένο κράτος των Σύριζα και Ανέλ όπου κυριαρχεί η ανομία και η ασυδοσία είναι επόμενο το σιωνιστικό κράτος του Ισραήλ να φαντάζει ως σοβαρό και οργανωμένο.

Πέρα λοιπόν από τους σκληρούς νόμους για την λαθρομετανάστευση σύμφωνα με ρεπορτάζ το Ισραήλ πρόσφατα αυστηροποίησε τον ποινικό κώδικα και τις νομικές κυρώσεις για όσους καίνε την σημαία.

Συγκεκριμένα, όποιος πολίτης του Ισραήλ καίει την σημαία της χώρας...

Από το «αἰέν ἀριστεύειν» στην κλήρωση

Κύμα αντιδράσεων προξένησε η πρωτόγνωρη απόφαση του υπουργείου Παιδείας να θέσει τέλος στην αριστεία και με τη βούλα, αφού στα δημοτικά σχολεία οι σημαιοφόροι θα βγαίνουν μετά από κλήρωση και όχι βάσει της βαθμολογίας τους. Συγκεκριμένα βάσει Προεδρικού Διατάγματος (ΠΔ 79/2017) ορίζεται ότι από εδώ και πέρα σημαιοφόρος στην Στ’ τάξη του Δημοτικού μπορεί να είναι ο καθένας, ανεξαρτήτως βαθμολογίας, καθώς η επιλογή του θα γίνεται με κλήρωση και όχι βάσει βαθμολογίας, όπως ίσχυε μέχρι σήμερα.

Διατηρούσαμε, ομολογουμένως κάποιες επιφυλάξεις ως προς τη δυνατότητα εφαρμογής των εμμονικών ιδεοληψιών της ροζ αριστεράς, όταν εκπρόσωποί και στελέχη της διετύπωναν τοιαύτες μυσαρές μηδενιστικές απόψεις από τη θέση της αντιπολιτεύσεως αλλά και από τον καιρό της «αριστερής ξεγνοιασιάς» του 4%. Δυστυχώς ήλθε το πλήρωμα του χρόνου και αυτός ο αριστερίστικος εσμός των συμπλεγματικών ανέλαβαν...