Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 22, 2017

Νόμος είναι το δίκιο του εργάτη του γείτονα! Απλήρωτοι 3 μήνες οι υπάλληλοι του κομματικού ραδιοφώνου του Σύριζα!

Όταν η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ αδυνατεί να εκπληρώσει τις οικονομικές της υποχρεώσεις ακόμη και στους ίδιους τους κομματικούς της υπαλλήλους, καταλαβαίνει ο οποιοσδήποτε το μέγεθος της ανικανότητας που την διέπει. Έτσι, λοιπόν, σε απόγνωση βρίσκονται οι απασχολούμενοι στο ραδιόφωνο του ΣΥΡΙΖΑ «Στο Κόκκινο», καθώς παραμένουν απλήρωτοι, εξαντλώντας τα όρια των αντοχών τους.

Σε ανακοίνωσή τους καταγγέλλουν αθέτηση υποσχέσεων από τον ιδιοκτήτη (που είναι το κυβερνών κόμμα), ενώ η κανονικότητα στην καθυστέρηση καταβολής των δεδουλευμένων αγγίζει πλέον τους 2,5 με 3 μήνες, παρά τις αποχωρήσεις 13 εργαζομένων τον τελευταίο χρόνο. «Τα περιθώρια έχουν τελειώσει. Οι εργαζόμενοι ζητούν άμεσα...

Γιατί η ΝΔ ανακοίνωσε ότι δεν θα ψηφίζει πλέον νομοσχέδια του Σύριζα, στα οποία συμφωνεί;

Στα ψιλά γράμματα των εφημερίδων και με καμία αναφορά στα κανάλια πέρασε η δεδηλωμένη απόφαση της ΝΔ να καταψηφίζει από δω και πέρα τα νομοσχέδια του Σύριζα ακόμα και αν συμφωνεί με αυτά.

Μέχρι στιγμής, αξίζει να θυμηθούμε, η ΝΔ έχει ψηφίσει γάμο ομοφυλοφίλων, τζαμί στο Βοτανικό, αντιρατσιστικό νόμο, μνημόνιο ΙΙΙ (το πρώτο αριστερό) και σωρεία άλλων αντεθνικών διατάξεων.
Τι έγινε ξαφνικά και άλλαξε όλο αυτό; Μήπως ξαφνικά η ΝΔ...

Ο φράχτης του Ισραήλ: Ένα τείχος ενάντια στους μετανάστες για το οποίο δεν μιλάει κανείς

Έχουμε διαβάσει τις οργισμένες ανακοινώσεις της Κομισιόν και τις συγκεντρώσεις των «αλληλέγγυων» ενάντια στα τείχη που ορθώνουν όλοι οι έχοντες σώα τας φρένας στην Ευρώπη. Ιδιαίτερα στην περίπτωση της Ουγγαρίας, οι απανταχού «ανθρωπιστές» έχουν λυσσάξει.

Υπάρχει, όμως, ένα τείχος εναντίον των λαθρομεταναστών για το οποίο δεν υπάρχει καμιά αντίρρηση, καμιά αντισυγκέντρωση, κανένα άρθρο πύρινου αντιρατσισμού. Ο λόγος για το τείχος...

Αρρωστημένα πράγματα: Σε σχολικό βιβλίο έκαναν Ινδιάνους τον Χριστό και την Παναγία!

σ.σ. ΠΑΣΠΑΡΤΟΥ: Η μασονία σε πλήρη δράση.

Το βαρέλι δεν έχει πάτο σε όλα τα επίπεδα… 

Ο κατήφορος της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ μετατρέπει σε «πανθρησκευτικό» το νέο βιβλίο Θρησκευτικών Γ΄ Δημοτικού, επιχειρώντας να παρουσιάσει στα μάτια μικρών Ορθόδοξων Χριστιανόπουλων, σαν Ινδιάνους την Παναγιά και τον Χριστό, στο κεφάλαιο 4 για τα Χριστούγεννα και συγκεκριμένα στη σελίδα 64!

Πρόκειται για εμπαιγμό της Ορθοδοξίας, παραποίηση της Θεοτόκου και του Κυρίου. Πρέπει να είσαι...