Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Τρίτη, Σεπτεμβρίου 26, 2017

Ο Κασιδιάρης περνάει "λούστρο" τον Βορίδη στην εξεταστική επιτροπή - ΒΙΝΤΕΟ

Στοιχεία-φωτιά, που καίνε την εγκληματική οργάνωση ΝΔ κατατέθηκαν σήμερα στην Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία από τον εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής.

Ο Βορίδης ως υπουργός χρέωνε το Δημόσιο 1.500 ευρώ για κάθε εξέταση αρθροσκόπησης που κοστίζει 400 ευρώ, με το ύψος της συνολικής ζημίας να ξεπερνά τις 800.000 ευρώ!

Η κομπίνα στήθηκε από στελέχη, βουλευτές και υπουργούς της ΝΔ, που κατονομάστηκαν από τον Ηλία Κασιδιάρη.

Παρακολουθήστε το βίντεο της εξέτασης...

Καθημερινή: Η ακροαριστερά είναι ακίνδυνη, η ακροδεξιά αποτελεί πραγματικό κίνδυνο γιατί διαφέρει ιδεολογικά

Όταν ακόμη και ένας ακραιφνής υποστηρικτής τόσο της παγκόσμιας κυρίαρχης τάξης όσο και της εγχώριας συστημικής δομής στην πολιτική και την κοινωνία, αναγορεύει σε ένα εκ των κορυφαίων κινδύνων τον Λαϊκό Εθνικισμό (ασχέτως αν για προφανείς αποπροσανατολιστικούς λόγους τον αποκαλεί «Ακροδεξιά»), τότε είναι ευρέως πιο αντιληπτά κάποια συγκεκριμένα συμπεράσματα… Ο Αριστείδης Χατζής, αναπληρωτής καθηγητής Φιλοσοφίας Δικαίου και Θεωρίας Θεσμών στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, με σχετικά πρόσφατο άρθρο του στην «Καθημερινή» υπό τον τίτλο «Πέντε πραγματικοί κίνδυνοι», γράφει –μεταξύ άλλων- τα εξής:

«Ο λιγότερο επικίνδυνος από τους εσωτερικούς εχθρούς της φιλελεύθερης δημοκρατίας είναι η Ακροαριστερά. Δεν αποδέχεται τους θεσμούς της, ονειρεύεται να την ανατρέψει δυναμικά και φλερτάρει (αν δεν συμμετέχει) στην αριστερή τρομοκρατία – στις ελάχιστες βέβαια χώρες (όπως η Ελλάδα) που αυτό το είδος τρομοκρατίας συνεχίζει να φυτοζωεί. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους θεωρώ αυτούς τους εσωτερικούς εχθρούς της φιλελεύθερης δημοκρατίας σχετικά ακίνδυνους (ειδικά όταν τους συγκρίνουμε με την Ακροδεξιά). Θα σταθώ σε δύο:...

Τι άλλο θα ακούσουμε από τους Συριζαίους: Δεν υπάρχει ρύπανση στον Σαρωνικό πρόκειται για… photoshop!

Δε φτάνει που εξαιτίας της ολιγωρίας τους βρώμισε ο Σαρωνικός, αμφισβητούν και την πραγματικότητα! Έτσι, μετά τον συριζαίο Κουρουμπλή που παρότρυνε τους πολίτες να… συνεχίσουν τα μπάνια τους και τον ψεκασμένο Παπαχριστόπουλο που είπε πως έκανε μπάνιο και δεν είδε ρύπανση, η συριζαία Αυλωνίτου αμφισβήτησε την φωτογραφία της γυναίκας που βγήκε γεμάτη πίσσες από τη θάλασσα, υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για… photoshop!!!

Ενώ για την πετρελαιοκηλίδα, είπε...