Όχι φυλακές για τους Εθνικιστές - Το χρονικό της σκευωρίας κατά της τρίτης πολιτικής δύναμης

Οι Νεκροί για την Ιδέα μας θυμίζουν το χρέος της θυσίας απέναντι στα Ιδανικά μας...


Θερμή παράκληση προς όλους τους αναγνώστες...Διαβάστε οπωσδήποτε την ανάρτηση: "Σιωνισμός και Παγκοσμιοποίηση"

Πέμπτη, Οκτωβρίου 05, 2017

ΤΑ… ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ! ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΙ ΚΑΤΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΣΤΗΝ CABLESTREET ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ

Γράφει ο Αντίοχος

Την… ξεχάσαμε την πρώτη στην ιστορία μαζική παρακρατική εκδήλωση, αλλά φρόντισαν τα συντρόφια της παρακρατικής – τσιπροκαμμενικής συμμορίας ΟΡΜΑ να μας την θυμίσουν.
Έγινε πριν από 81 χρόνια, στις 4 Οκτωβρίου 1936, στο Λονδίνο και αποτέλεσε τον «μπούσουλα» του μαρξιστικού παρακράτους κατά των εθνικιστών!

Όλα άρχισαν όταν ο ηγέτης των Βρετανών εθνικιστών, Sir Oswald Mosley, αποφάσισε να διοργανώσει μια μεγάλη πορεία στους δρόμους του Λονδίνου, με επίκεντρο ...

Μητροπολίτης Φθιώτιδας: Να μην ξαναπατήσουν το πόδι τους στην Εκκλησία όσοι ψηφίσουν τον επαίσχυντο νόμο για την αλλαγή φύλου

Την οργή του για το επαίσχυντο νομοσχέδιο της εθνομηδενιστικής κυβέρνησης Σύριζα - Ανέλ για την αλλαγή φύλου με μια υπεύθυνη δήλωση και μάλιστα από τα 15 (!) εξέφρασε ο Μητροπολίτης Φθιώτιδας, Νικόλαος.

Παίρνοντας την σκυτάλη από τον Μητροπολίτη Αιτωλίας, Κοσμά ο Σεβασμιώτατος Νικόλαος κάλεσε τους βουλευτές που κοροϊδεύουν και εξαπατούν για να αρπάξουν την ψήφο του Χριστεπώνυμου πλήθους να μην ξαναπεράσουν το κατώφλι της Εκκλησίας.

Την περασμένη Κυριακή μιλώντας στους πιστούς για το Αποστολικό Ανάγνωσμα του Αποστόλου Παύλου που αναφέρεται στην ιερότητα του σώματος, έλαβε την αφορμή να μιλήσει για το τελευταίο νόμο Κοντονή με τον οποίο στα 15 δύναται ο καθένας να αλλάζει φύλο, χαρακτηρίζοντας «σατανικά για το νόμο του Θεού», ενώ σε άλλο σημείο έδωσε την δική του εξήγηση για το συγκεκριμένο άρθρο αφού, όπως είπε, όλα γίνονται προκειμένου...

ΓΙΑ ΤΑ 43 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΝΔ

Γράφει ο Αντίοχος

Σήμερα γιορτάζει η νουδούλα, τα 43 χρόνια της θλιβερής και συνάμα ολέθριας για τον τόπο ύπαρξής της. Σαν σήμερα, ο ψευτοεθνάρχης – εθνικός ολετήρας Καραμανλής, ίδρυσε την Νέα Δημοκρατία, που εκινείτο μεταξύ «ριζοσπαστικού φιλελευθερισμού και δημοκρατικού σοσιαλισμού»!

Είχε προηγηθεί η θριαμβευτική επάνοδός του, μετά από 11 χρόνια αυτοεξορίας εις Παρισίους – είχε φύγει νύχτα...